SZOLGÁLTATÁSOK / co-work

Gondoltál már arra, hogy megfogod a laptopodat és elmenekülsz a nagyvárosok zajától egy csendesebb, nyugodtabb és természetközelibb helyre, ahol könnyedén össze tudod kapcsolni a munkát és az aktív kikapcsolódást?

Mi már évek óta így élünk és dolgozunk és meggyőződésünk, hogy ez a fajta munkavégzés nagymértékben elősegíti a kreativitást és az innovatív gondolkozást. Ezt a két fontos tényezőt az is pozitívan tudja befolyásolni, ha kimozdulunk megszokott környezetünkből, új emberekkel, felfogással, tevékenységekkel ismerkedünk meg.. 

A HUB Románia legkisebb városában működik, annyira közel a természethez, hogy olyan érzésed van mintha egy nagy parkban dolgoznál. A térről és a létező felszerelésekről bővebb infókat a HUB / hely menü alatt találsz.

A Tusnád HUB-ba megkapsz mindent ami a hatékony munkavégzéshez szükséges: asztalt, széket, nyomtatási lehetőséget, a konyhához hozzáférést, kávét, vízet, teát, jó hangulatot, csendet, többnyelvű munkakörnyezetet, gyors wireless internetet. Dolgozhatsz a nagy terembe, az irodákba, vagy ha a friss levegőt és a madárcsicsergést szereted, akkor a teraszon is. Ha munkád során szükséged van teremre vagy tárgyaló irodára, akkor előnyös áron használhatod ezeket a tereket is.


Mi több, bekapcsolódhatsz a HUB-ba szervezett programokba is: gyerekfoglalkozások, képzések, kézműves foglalkozások, nyelvi klubbok, társasjáték estek. A hely folyamatosan fejlődik, újul és megújul. Ebbe a folyamatba is bátran bekapcsolódhatsz ötleteiddel, javaslataiddal és akár a munkáddal is

Helyiek vagyunk, tehát számíthatsz ránk akkor is, ha kikapcsolódni szeretnél. Mi a bejáratott turisztikai célpontok (Szent Anna-tó, Mohos tőzegláp, Wellness Tusnád) mellett olyan varázslatos és egyedi helyeket is tudunk ajánlatni, ahova az átlag turisták nem (vagy csak nagyon ritkán) jutnak el. Íme egy rövid izelítő is: https://www.youtube.com/watch?v=pgqsvNcyh6o 

Ha a HUB tagja akarsz lenni, akkor első dolgod az, hogy kapcsolatba lépj velünk. Annak függvényében, hogy mikor jönnél és mennyit szeretnél maradni tudunk segíteni a megfelelő szálláshely megtalálásában. Alább találsz néhány infót az árakról is, de persze a végleges árat és a közösségi iroda használatának a díját közösen testreszabjuk, úgy, hogy mindenkinek jó legyen:
  • 1-6 nap: 25 lej / nap 
  • 7-13 nap: 22 lej / nap 
  • 14-20 nap: 20 lej / nap
  • 1 hónap: 18 lej / nap

Tehát röviden: minél többet maradsz annál kevesebbet fizetsz :)

Mindezek mellett a Tusnad HUB egy társadalmi vállalkozás is, mert a bevételek által tudjuk biztosítani a helyi és környékbeli hátrányos helyzetben lévő gyerekeknek és fiataloknak a fejlesztő programokat.

Jönnél, de nem tiszta minden? Kérdésed van?

Írj! Hívj! Gyere!

kövess minket