HUB / a csapat

A tusnádfürdői VOX Iuventutis Egyesület öt helyi partnerrel közösen bonyolítja le 2016. szeptember és 2017. május között a „Tusnad Hub” című pályázatot, amelyhez a támogatást a „Heineken a közösségért 2016” program biztosítja. A pályázat segítségével 4-5 helyi és környékbeli (Sepsibükszád, Tusnád, Csíkkozmás) vállalkozói kezdeményezést támogatunk, hogy elindítsák új vállalkozásukat, vagy fejlesszék a már meglévőt.

Budapesten születtem, 2010 óta élek és dolgozom Erdélyben, miután Nagyváradon töltött EVS-em után "itt ragadtam". 2011 óta Tusnádfürdőn élek családommal, ahol a Szent Anna Ifjúsági Központban dolgozom annak megálmodása óta, mint EVS koordinátor. Ha ki kellene emeljem, mi terelt leginkább a civil szféra felé, az talán a jövő generációinak nyitottabb-, társadalmunk és környezetünk iránt felelősségteljesebb nevelése lenne.

2011-ben kerültem végleg haza Tusnádfürdőre. Akkor még nem igazán tudtam mit fogok itthon csinálni, csak annyit éreztem, hogy itt a helyem és hogy itt szeretném felnevelni a gyerekeimet. Pszichológiát és ezt követően integratív pszichoterápiát tanultam, majd tábor animátornak és trénernek is képződtem. Végül itthon, ebben a kisvárosban is sikerült nagyon értékes tapasztalatokat szereznem: az élménypedagógia és a tapasztalat általi tanulási módszerek terén, csapatépítő tréningekben, a pályázatokban, a civil szférában, az önkéntes munkában, a gyerekekkel való foglalkoztatásban és ami számomra egyik legértékesebb, a látássérült gyerekek fejlesztésében. A család, mesebeli természet amerre csak a szem ellát, gyerekek, fiatalok, barátok, sokszínű közösség, értékes emberek, ötletek , összefogás, ezen néhány összetevő az, ami meghatározza a mindennapjaimat.

Fusce egestas aliquet tortor, a vehicula enim efficitur eu. Nullam placerat fermentum orci. Pellentesque commodo aliquet mi, eu efficitur nisi maximus sed. Integer eget justo pharetra sapien maximus ultrices. Cras aliquet hendrerit ligula nec faucibus. Ut in diam bibendum, facilisis velit quis, faucibus est. Aliquam porta urna ut magna malesuada, et pulvinar metus euismod. Suspendisse ultricies eu nisi sit amet elementum. Ut turpis urna, eleifend nec magna vel, sagittis pharetra eros.
kövess minket